Ana Menü

Ticari ilan şartları - Lütfen okuyunuz

Başlatan Fatih Köle, 08, Nis, 2024, 09:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatih Köle

Arkadaşlar bildiğiniz gibi forumumuz her gün gittikçe büyümekte, üye sayımız 10 bin'e yaklaşmakta. Forumumuz bundan 1 ay öncesine kadar üye olmayanlara (veya üye olup da giriş yapmayanlara) içerik erişimini engelliyordu, yani üye olmayanlar hiç bir konuyu okuyup inceleyemiyordu. Arkadaşlarımızın önerileri üzerine erişim tüm ziyaretçilere (üye olmayanlar veya giriş yapmayanlar) açılmıştır ve tüm konular her ziyaretçi tarafından görüntülenebiliyor. Sitemizdeki bu değişiklik ile çok olumlu tepkiler aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu olumlu gelişmelerin yanı sıra sitemize bazı ek yükler binmiştir, forumumuzun barındığı webhosting paketi kotalı bir paket olduğundan aylık trafik ve band genişliği kotası daha ay yarıya gelmeden dolmakta. Bu durumda sitemizin yayında kalabilmesi için mecburen ekstra kota yükseltmelerine ihtiyaç duyulmuştur ve bunlar planlanan maliyetler değildi.

Bu gibi giderlerin ve hosting paketi yükseltmesi sebebi ile forumdaki satış ilanları kategorilerinde bazı değişiklikler ve onlara bağlı ek kurallar konulmuştur. Ek kategori olarak "Ticari İlanlar" ilave edilmiştir. Ticari İlan kategorisi birçok benzer forumlarda uzun zamandan beri uygulanmakta ve çok da işe yaramaktadır. Ticari İlan veren birey veya işyeri sahipleri, vermiş oldukları ilanlara potansyel kitleler daha hızlı ve doğrudan erişmekte. Yani ticaret yapan arkadaşlarımızın ilanları diğer ilanlar arasında kaybolmuyor, kendi kategorisi altında daha derli-toplu listeleniyor.

Bu nedenle hem sitemizin masraflarını karşılamak hem de ekipman ve malzeme satan dostlarımızın ilanlarına erişimi kolaylaştırmak açısından Ticari İlanlar kategorisini açtık ve ücretlendirdik.

2 El kullanılmış ekipman ve ürünlerini, kendi yavrularını, kendi damızlıklarını (tavuk vs. ticareti yapan arkadaşlar hariç)  satmak için ilan açan arkadaşlarımız, şu ana kadar olduğu gibi diğer bölümlerde satışlarına devam edebileceklerdir. Bu satış süresi şimdiye kadar olduğu gibi 10 günlüktür.

Ticari İlan verme şartları


1 - Bir Ticari İlanın 1 yıl boyunca listelenmesi için ücreti 50 tl olarak belirledik.

2 - 1 Yıl sonunda ilan süresi bitmektedir, bu süre sonunda ilan süresini 1 yıl daha uzatmak isteyen dostlarımız bizimle irtibata geçip bu taleplerini bildirmek zorundadır.

3 - Bir Ticari İlanda en fazla 5 kalem ürün listelenebilir. Eğer 5 den fazla ürünününüz varsa 2 nci veya daha fazla ilan satın almanız gerekmektedir.

4 - Ticari İlan açıldıktan 3 saat sonra ilan düzeltmeye kapatıldığından dolayı ilanınızda düzenleme yapılamamaktadır. Bu nedenle ilan vermeden önce hazırlıklarınızı tamamlamanızı öneririz. İlan başlığı, içeriği ve ürün görsellerinizi hazırladıktan sonra ilanı açmanızda fayda olacaktır.

5 - Ticari İlanlar konuları sabitlenmez, bu kuralı getirmemizin nedeni her ticari ilana ayni "görünebilme" şansı tanımaktır. Bu nedenle sizden ricamız ilanlarınız sabitlememiz için bizden bunu istememeniz...bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür etmek isteriz.

6 - Ticari ilanlar, sadece "Ticari İlanlar" kategorisinde gönderilebilir. Başka bir kategori altında açılan ticari ilan nitelikli konular, uyarı yapılmaksızın silinir.

Hangi ilanlar Ticari İlan sayılır

1 - Toptan ekipman ve malzeme satışları
2 - Perakende ekipman ve malzeme satışları
3 - Devamlı toptan tavuk, yarka satışları
4 - Devamlı kuluçka makinası satışları

Kimler Ticari İlan verebilir

imalatçılar
toptancılar
petshop işletmecileri
serbest ticaret yapanlar
devamlı toptan tavuk, yarka, kuluçka makinası satan toptancı veya üreticiler


İlan vermeyi düşünen arkadaşlarımız benimle irtibata geçtikten
sonra ilanlarını vermeleri gerekmektedir.


Banka Hesap Bilgileri,

Bilgi verilecektir. Mesajı Paylaş


Paylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious